Budi Panter, zaduži opremu KK FMP!

11

KK FMP ima bogatu istoriju u kojoj se svakako izdvaja razvoj mladih košarkaša koji su dosegli najveće košarkaške visine, postali reprezentativci i zvezde evropske košarke i NBA lige. Nimalo slučajno jer iza toga stoji dugogodišnji predan rad, rad najboljih trenera i menadžmenta koji je oduvek u svom fokusu imao najbolje moguće uslove za razvoj mladih igrača.Navešćemo samo neka imena: Miloš Teodosić, Duško Savanović, Mile Ilić, Bojan Popović, Ognjen Aškrbić, Miroslav Raduljica, Zoran Erceg, Marko Marinović, Branko Lazić… Svi oni su prošli kroz razvojni sistem FMP-a, a u to vreme i potom stekli status reprezentativca u Zemlji košarke.

Čak tri igrača su draftovani kao igrači tima iz Železnika i to se dogodilo u vremenima kada je ulaz u NBA ligu bio značajno teži za evropske igrače, ali je dobar glas škole košarke FMP-a došao i do dalekih SAD. Vreme je da se vratimo korenima. Zato što znamo i umemo, a to smo i dokazali. U skladu sa tim koordinator celokupnih mlađih selekcija KK FMP SoccerBet biće dokazani stručnjak Slobodan Klipa koji će svoje prebogato iskustvo staviti u potpunosti u službu novih mladih talenata. Podsećamo da je Klipa pored uspešnog vođenja prvih timova FMP-a, Beopetrola, Igokee… ipak svoje ime izgradio kao trener mlađih kategorija. Bio je deo sistema KK FMP koji je dva puta uzastopno postao juniorski šampion Evrope 2008. i 2009. godine, kao i prvi trener Crvene zvezde koja je ponovila isti podvig 2014. godine.KK FMP otvara vrata za mlade igrače generacija 2008, 2009, 2010 i 2011. koji žele da uz stručan kadar steknu nova košarkaška znanja i neraskidiva prijateljstva.

Drugarstva nastala kroz košarku, ostaju i za ceo život, a druženje je uvek najlepše uz kvalitetan rad. . Zato vas pozivamo da dođete na probni trening u dvoranama Basket Lend (Endija Vorhola 14) i potpuno besplatno pokažete svoj talenat.

Termini treninga su: Subota: Od 10 do 11 (generacije 2010, 2011)Nedelja: Od 11 do 12 (generacije 2008, 20009)

Kontakt lice za sve dodatne informacije: Danilo 063 1225 870