Danilo Tasić ponovo Panter!

11

KK FMP SoccerBet u sezonu 2024/25, u kojoj ga očekuje borba na čak četiri fronta, ulazi jači u reketu za Danila Tasića. Pouzdan igrač na poziciji četiri i pet ponovo će obući dres Pantera. Podsećamo Tasić je u prethodnom mandatu (sezona 2021/22) ostvario plasman u plej-of ABA lige i osvojio srebrnu medalju u Superligi Srbije. Tada je u dresu FMP-a beležip prosečno 13.6 poena uz 5.3 skoka, odnosno indeksom korisnosti 15.6 što ga je svrstalo u sam vrh najkorisnijih visokih igrača u regionu.

Nakon nastupa u FMP-u, Tasić je igrao jednako individualno uspešno ABA ligu u dresu SC Derbija i Borca iz Čačka. U Čačku je prošle sezone beležio 13 poena uz 5.2 skoka i bio jedan od lidera ekipe.

Tasićevo iskustvo i izuzetna igra na niskom postu, uz odličan šut biće značajno oružje KK FMP SoccerBet u sezoni 2024/25. Predstoje borbe u ABA ligi, Superligi Srbije i Kupu Radivoj Korać, a svakako najveći izazov predstavljaće grupna faza takmičenja u FIBA Ligi Šampiona. U skladu sa tim sastav FMP-a se polako kompletira, a o daljim aktivnostima u prelaznom roku javnost će biti obaveštena kao i do sada putem zvaničnih klupskih glasila.