FMP SoccerBet dočekuje Borac u veoma važnoj utakmici (subota, 19:00)

11

KK FMP SoccerBet u subotu od 19 časova igra jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. U goste dolazi dobro poznati rival, ekipa Borca iz Čačka. FMP SoccerBet je u nezavidnoj poziciji na tabeli i svaka pobeda je preko potrebna, a najvažnije su baš one na domaćem terenu. To je potencirao i trener Saša Nikitović, a posebnu značaj ovoj utakmici daje i utakmica ovih rivala iz Čačka gde je Borac naneo težak poraz Panterima (96:75).

Panteri imaju određene kadrovske probleme, pre svega sa sitnim povredama i prehladama. Međutim, svi su svesni izrazitog značaja ove utakmice i nema dileme da je motivacija u redovima KK FMP SoccerBet na najvećem mogućem nivou.

Ulaz u dvoranu je besplatan i sigurno je da će i podrška publike biti od velikog značaja u subotu od 19 časova.


’’Posle skoro dve nedelje bez utakmica sastajemo se sa Borcem koji je u prvom delu naneo veliki poraz nama. Pokušaćemo da odgovorimo maksimalno. Igraju dobro i čvrsto, a to pokazuju njihovi rezultati, mesto na tabeli i broj pobeda. Nama je prvenstveni cilj da branimo domaći teren i iz toga moramo da izvučemo naš najveći cilj, a to je opstanak u ligi’’, istakao je Saša Nikitović.