FMP SoccerBet dočekuje Megu (ponedeljak, 20 časova)

11

Košarkaši KK FMP SoccerBet u ponedeljak od 20 časova u FMP Areni dočekuju ekipu Mege. U susretu dve ekipe čiju okosnicu čine mladi igrači i koja će sigurno imati šta da ponudi ljubiteljima košarke.

Panteri su u drugom kolu ABA lige zabeležili izuzetno vrednu pobedu na nezgodnom gostovanju Ciboni u Zagrebu. Nije bilo lako, ali je bilo izuzetno važno pre svega na polju samopouzdanja. Sledeći cilj jeste prva pobeda na domaćem terenu.

Rival je dobro poznat, ekipa Mege koja i ove godine u svom sastavu ima veliki talenat i koja je izvesno zaslužila više u prva dva kola. Ekipa iz Beograda je upisala dva poraza uz veoma dobre partije u kojima im sreća nije bila saveznik. Motivacije u oba tima ima na pretek, a ulaz u dvoranu je besplatan.

O narednom rivalu opširnije je govorio trener Nenad Stefanović:

‘’Posle za nas izuzetno važne pobede u Zagrebu očekuje nas utakmica protiv Mege koja ima nezasluženo dva poraza jer prema onome što su pokazali verovatno su zaslužili da imaju dve pobede. Pokazali su svoj kvalitet na početku lige, ali i na Superkupu. Protiv nas će posle male pauze biti u kompletnom sastavu. Veoma su kvalitetna ekipa, koja tačno zna šta radi i ima puno talenta u sastavu’’, rekao je Stefanović, a potom se osvrnuo na svoj tim:

‘’Mi smo povratili samopouzdanje pobedom nad Cibonom i verujem da će naše igre biti sve bolje i bolje. Prilika za to je već u ponedeljak, a treba da pokažemo da utakmica protiv Krke nije nešto kako mi želimo da izgledamo na domaćem terenu. Očekujem od mojih momaka da to pokažu i da pristupimo sa adekvatnom energijom i fokusom, a samim tim i vratimo snagu domaćeg terena koju smo imali prethodne dve godine’’, rekao je strateg Pantera.

Uoči utakmice 3. kola ABA lige govorio je i prvotimac ekipe Luka Ašćerić:

‘’Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno mlade ekipe Mege koja je poražena u prva dva kola u egal utakmicama i sigurno će hteti da pokaže reakciju. Moramo da odgovorimo na njihovu agresivnost pametnom igrom i intenzitetom u odbrani da bismo ostvarili bitnu prvu pobedu na našem terenu’’, istakao je Ašćerić.