FMP SoccerBet dočekuje Split (petak 18 časova)

11

KK FMP SoccerBet dočekaće Split u utakmici 5. kola ABA lige. Panteri imaju veliku želju da se vrate na pobednički kolosek, a izazov neće biti nimalo lak. S toga, podrška će biti izrazito važna. Ulaz u dvoranu je besplatan i klub poziva sve da dođu u što većem broju i pomognu ekipi sa dođe do željenog rezultata.

Razloga za optimizam ima, a glavni je veoma kvalitetan trening i izvrsno izdanje u utakmici protiv velikog favorita Crvene zvezde gde su Panteri 35 minuta bili u ravnopravnoj borbi.

Svoja očekivanja izneo je trener Nenad Stefanović:

“Utakmica sa Splitom dolazi nakon izvanredne utakmice sa Crvenom zvezdom u kojoj smo pokazali veliki napredak u igri na obe strane terena. Split dolazi nakon pobede u prošlom kolu čime je pokazao da se i on nalazi u uzlaznoj formi. Ekipa su koja je veoma dobro vođena, sa jasnim ulogama u ekipi i profilisanim liderima. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži. Na nama je da ispunimo svoje zadatke i budemo energetski na potrebnom nivou”, istakao je Stefanović.

O narednom rivalu govorio je i centar Nejt Votson:

“Na prošloj utakmici smo pokazali da uz dobar trening možemo da budemo ravnopravni protiv svih. Trudimo se da iz utakmice u utakmicu budemo bolji, a preduslov za to je da imamo dobar pristup od prvog do poslednjeg minuta. Želimo da protiv Splita dođemo do prve pobede u sezoni na domaćem terenu”, rekao je Votson.