FMP SoccerBet dočekuje Zadar (petak 18 časova)

11

KK FMP SoccerBet u petak od 18 časova dočekuje Zadar. Utakmica je od višestrukog značaja, a posebno jer dolazi u veoma specifičnom trenutku. Naime, uoči ove utakmice Panteri su promenili prvog trenera. Nenad Stefanović je podneo ostavku, dok je klupu preuzeo Stevan Mijović koji je sa 30 godina najmlađi trener ABA lige.

Pred njim i ekipom je veliki izazov jer gostuje ekipa koja je pokazala da je izuzetno kvalitetna i komppaktna ove sezone pa je upisala i neke velike pobede poput one na gostovanju Cedeviti Olimpiji.

Puno vremena za upoznavanje i neke velike promene je izostalo. U međuvremenu je FMP SoccerBet pojačao i novi plejmejker Demetre Roberts koji će u petak imati pravo nastupa. Međutim, mladi Mijović ne traži izgovore, svestan je prilike i hrabro preuzima kormilo dvostrukog osvajača regionalnog takmičenja:

’’Nismo imali previše vremena za upoznavanje i pripremu, ali smo veoma svesni koliko je bitna utakmica pred nama. Nema sumnje da je motivacina na najvišem mogućem nivou jer želimo da na našem terenu ostvarimo preko potrebnu pobedu’’, rekao je Mijović.

Ulaz u FMP Arenu je besplatan i klub poziva publiku da u što većem broju ispune dvoranu i podrže ekipu u bitnoj utakmici.