FMP SoccerBet gostuje u dvorani Kraj Morave

11

KK FMP SoccerBet u subotu od 19 časova gostuje u Čačku. Istorija duela između Pantera i Borca obećava novi košarkaški klasik pred izvesno punom dvoranom.

Izazov je još veći ako imamo u vidu da je Borac ove sezone napravio izuzetno snažan tim koji iza sebe ima odlične rezultate. Biranim rečima trener Nenad Stefanović je govorio o narednom rivalu.


“Rekao bih da je glavna razlika u ekipi Borca, način na koji je ekipa selektirana u odnosu na prethodne sezone. Apsolutno se vidi pečat i ideja trenera Mijatovića. Atletski ispunjavaju sve kriterijume za ovu ligu, rezultati su takvi, a iskreno sa prikazanim igrama su mogli da imaju i koju pobedu više. Na sve to što su imali dodatan kvalitet su dobili dolaskom Tasića. Imajući sve u vidu, očekuje nas izuzetno teška utakmica”, rekao je Stefanović, a potom dodao:

“Što se nas tiče, ne smatram da smo odigrali jako dobru utakmicu sa Cedevitom. Moramo da imamo u vidu da smo do pobeda dolazili malim stvarima, pre svega iz odbrane i da je to recept kako možemo da pobeđujemo. Radujemo se utakmici, meni je lično uvek zadovoljstvo da igram u hali kraj Morave pred publikom koja poznaje košarku”, istakao je trener KK FMP SoccerBet.


Mladi prvotimac Marko Pavićević potvrdio je u poslednjih nekoliko utakmica. Njegova želja je da ekipa napravi iskorak u odnosu na prethodni meč protiv Cedevita Olimpije:


“Očekuje nas jedno od težih gostovanja u ligi i veoma smo motivisani da prikažemo dobru partiju. Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice kada u prvom poluvremenu nismo energetski bili na potrebnom nivou, niti dovoljno agresivni u odbrani. Odlično smo trenirali cele nedelje i spremni smo za utakmicu”, rekao je Pavićević.

Prenos utakmice koja se igra u subotu od 19 časova obezbeđuje TV Arena Sport.