FMP SoccerBet ima prvu meč loptu u Novom Sadu

11

Košarkaši FMP SoccerBet-a su poveli 1-0 u seriji protiv Vojvodine. Odlično izdanje izabranika Saše Nikitovića bilo je propraćeno i ubedljivom pobedom, ali nema sumnje da još veći izazov sledi u subotu od 16 časova i 30 minuta u Novom Sadu.

Vojvodina paralelno sa domaćim prvenstvom igra i završnicu Druge ABA lige. Pomalo neočekivano upisali su ubedljiv poraz u Podgorici i tu se nalaze u nezavidnom položaju pa ostaje pitanje i da li će to uticati na njihovu igru u revanšu sa Panterima.

U svakom slučaju Vojvodina je kroz celo takmičenje u KLS pokazala veliki kvalitet i nema sumnje da će dati sve od sebe da Panterima otežaju put do cilja, a to je plasman u polufinale Superlige Srbije. Podsećamo, ukoliko savladaju Vojvodinu u seriji košarkaši FMP SoccerBet-a će se sastati sa boljim iz dvomeča Spartak-Borac i taj meč će odlučiti rivala Crvene zvezde u polufinalu.

U najavi meča govorio je trener Saša Nikitović:

’’Sledi nam revanš meč u Novom Sadu. Vojvodina je između ove utakmice i prošle utakmice imala težak meč u Podgorici i videćemo kako će to uticati na njih. U svakom slučaju naša želja je da seriju završimo što pre i nastavimo korakom dalje ka cilju, a to je polufinale domaćeg prvenstva’’, istakao je Nikitović.