Marko Pavićević u poseti Eko izložbi kompanije Meridian

11

KK FMP Meridian je u ponedeljak započeo pripreme. Intenzivni treninzi u cilju što bolje pripreme za sve velike izazove koji predstoje održavaju se svakoga dana u ’’FMP Areni’’. U četvrtak su igrači dobili slobodno prepodne, a to je bila prava prilika za prvotimca Marka Pavićevića da poseti izložbu klupskog partnera kompanije Meridian pod nadzivom „Čist vazduh – čista pobeda“.

U pitanju je zajednička akcija kompanije Meridian i Ministarstva zaštite životne sredine. Prvi korak akcije bio je ozelenjavanja brojnih opština u Srbiji, a celokupan projekat je zaokružen izložbom na Kalemegdanskoj tvrđavi, kojoj je prisustvovao i prvotimac KK FMP Meridian, Marko Pavićević.

Velika ekološka akcija započeta je u martu ove godine, a sve je upotpunjeno postavkom na Kalemegdanu, koja će nas podsećati na veliku akciju Meridiana i Ministarstva. Priliku da poseti izložbu imao je i Marko Pavićević, koji je ispred kluba istakao da su izuzetno ponosni na delanje i u oblasti društvene odgovornosti.

’’Sjajno je što Meridian neguje prave vrednosti i što pored sporta utiče i brine i o prirodi. Naš klub je veoma ponosan što ima Meridian kao partnera’’, rekao je Pavićević prilikom posete izložbi.

Bila je ovo samo jedna u nizu društveno-odgovornih akcija kompanije Meridian u kojoj je KK FMP uzeo aktivno učešće. I u narednoj sezoni, zajedničkim snagama, pokušaćemo da naše okruženje učinimo prijatniji, a ljude srećnijim. Nastavljamo u istom ritmu, na terenu i van njega.