Panteri gostuju u Baru (Subota, 17 časova)

11

Pred košarkašima FMP SoccerBeta je ogroman izazov. U subotu od 17 časova Panteri gostuju Mornaru u Baru. Momentum nije najbolji za obe ekipe, uprkos nekim odličnim rezultatima iz prošlih sezona Mornar se nalazi na poslednjem mestu sa učinkom od samo jedne pobede u 12 utakmica. Kako i govore iz tabora Barana ”ovaj meč je jedan od onih koji moraju da pobede”.

Svesni težine gostovanja, ali sa jasnim ciljem i namerom da iz meča u meč budu sve bolji delegacija FMP SoccerBet se uputila u Bar. Ekipa je sa trenerom Stevanom Mijovićem sada provela malo više vremena pa iako je raspored nemilosrdan i pauze praktično da nema, određeni koraci su mogli da se naprave u cilju boljih igara.

Kako i sam Stevan Mijović ističe ambicija je baš takva, da se vredan i posvećen rad koji su svi uložili u prethodnih sedam dana vidi na terenu.

“Za razliku od prethodne utakmice imali smo malo više vremena, iako ne previše, da se bolje upoznamo. Apsolutno razmišljamo u pravcu da kroz vredan i predan rad napredujemo, a prva prilika da to pokažemo je već na teškom gostovanju Mornaru koji je poprilično promenio ekipu sa jasnim ambicijama. Mornar je pokazao na prethodnim utakmicama da ima kvalitet, a naši ciljevi su da što pre ostvarimo pobedu koja će nam olakšati period koji dolazi”, istakao je Mijović.

TV prenos iz Bara obezbeđuje Arena Sport.