Panteri otvaraju Novu godinu na domaćem terenu

11

KK FMP SoccerBet je upisao dva izrazito vredna trijumfa na dva teška gostovanja u Baru i Novom Mestu. Nije bilo nimalo lako, ali promene su donele novu neophodnu energiju i rezultat borbenog pristupa i uložene energije bio je očigledan. Sledi povratak na domaći teren gde ce Panteri otvoriti Novu godinu protiv ekipe Cibone.


Ulaz u dvoranu je besplatan i podrška protiv Zagrepčana koji su u odličnoj formi će biti potrebna. Cilj je jasan, novi iskorak i u taboru Pantera se nadaju da mogu i do treće uzastopne pobede. O narednoj utakmici govorio je trener Stevan Mijović:


“U prethodna dva kola smo načinili dva velika koraka u ciklusu izrazito bitnih utakmica za nas. Posle dva teška gostovanja sledi nam povratak na domaći teren i tome se veoma radujemo jer utakmicu sa Cibonom dočekujemo kod kuće i u dobrom raspoloženju. Cibona nam dolazi u izvrsnoj formi, iza sebe su imali šest uzastopnih trijumfa u ABA ligi i domaćem prvenstvu, a potom i dve sjajne utakmice gde su bili na pragu da naprave iznenađenja protiv favorita. Svesni smo težine izazova, ali isto tako i svog kvaliteta. Uz adekvatnu energiju koju smo imali u najvećem delu utakmica u Baru i Novom Mestu verujem da možemo i do treće uzastopne pobede koja bi nam mnogo značila”, istakao je Mijović.

Prvotimac Ranko Simović je iskoristio priliku da pozove publiku u dvoranu u što većem broju:


“Očekuje nas jako bitna utakmica protiv dobre ekipe Cibone, u kojoj želimo da dođemo do treće uzastopne pobede. Dodatni motiv nam je da popravimo utisak sa domaćeg terena na kom nismo bili sjajni u dosadašnjem delu sezone. Pozvao bih našu publiku da nas podrži i da zajedno dođemo do prve pobede u Novoj godini”, istakao je Simović.