Panteri spremni za Kup

11

KK FMP SoccerBet u četvrtak od 21 čas započinje učešće na Kupu Radivoja Koraća. Rival u četvrtfinalu je jedna od najbolje plasiranih ekipa KLS, ekipa Metalca sastavljena od igrača koji imaju i iskustvo nastupa u ABA ligi.

Protekle sezone Panteri su se odlično predstavili niškoj publici, igrali su polufinale i jedna lopta ih je delila od ulaska u produžetak sa favorizovanim Partizanom. Nije tajna da je žreb takav da će nositi mnogo neizvesnih utakmica, ali i sigurno pruža šansu svim ekipama koje nemaju breme favorita za trofej da maštaju o utakmici koja će imati težinu trofeja.

Ipak, FMP SoccerBet uvek i bez razlike razmišlja utakmicu po utakmicu. To je ispravan način koji je u prošlosti donosio rezultate i nema razloga da se menja. Trener Nenad Stefanović je takvo razmišljanje usadio u DNK ekipe i sa istim stavom Panteri su započeli pripreme za Kup.

’’Žreb je takav da svi iz naše polovine legitimno žele da dođu do finala. Mi čitave sezone razmišljamo od utakmice do utakmice, zaista ne volimo da gledamo previše unapred. Glavni razlog za to je što nas čeka izuzetno teška utakmica u četvrtfinalu, protiv ekipe koja je u vrhu KLS i igra jako dobro uz iskusne igrače koji imaju iskustvo igranja u ABA ligi. Spremamo se maksimalno ozbiljno za ovaj susret, kao i za svaki meč u ABA ligi. To je jedini ispravan način, a ambicija nam je da probamo da se što duže zadržimo u Nišu’’, rekao je Stefanović.

Sastav KK FMP SoccerBet za Kup Radivoja Koraća u Nišu je sledeći:

Čarls Dženkins, Čarli Mur, Milutin Vujičić, Paulius Valinskas, Nikola Šaranović, Nikola Manojlović, Ranko Simović, Aleksa Stepanović, Bo Bič, Ebuka Izundu, Nikola Janković, Marko Pavićević.