Talentovani trio zadužio dres KK FMP Meridian

11

Luka Vudragović, Ognjen Matović i Andrija Vuković su novi prvotimci KK FMP Meridian!

Luka Vudragović (197, 2004) igra na poziciji beka i karakteriše ga izuzetno precizan šut za tri poena, a sa svojom visinom i izuzetnim fizičkim predispozicijama može da pokriva i krilnu poziciju. Vudragović je bio član mlađih selekcija Vizure i Crvene zvezde, kao i reprezentacije Srbije do 18 godina sa kojom je nastupao na Čelendžeru u Makedoniji.

Ognjen Matović (196, 2004) je polivalentan igrač koji se veoma dobro snalazi na svim pozicijama od plejmejkera do niskog krila, ali je tokom svog juniorskog staža najviše igrao na poziciji niskog krila. Prve košarkaške korake načinio je u rodnom Prijepolju, a kao kadet prešao u Crvenu zvezdu.

Andrija Vuković (210, 2005) igra na poziciji centra i karakteriše ga sjajan atleticizam. Rođen je u Podgorici, nastupao je za juniore Crvene zvezde gde je došao iz podgoričke Budućnosti. Njegova lična velika želja i odluka bila je da odabere reprezentaciju Srbije.

Trio talentovanih srpskih juniora potpisao je četvorogodišnji ugovor sa KK FMP Meridianom i osim što predstavljaju budućnost Pantera, oni su i budućnost reprezentacije Srbije. Nema sumnje da će u dresu Kluba dobiti pravu priliku za razvoj, što je Klub nebrojano puta pokazao i dokazao u prošlosti.