Cedevita Olimpija gostuje u FMP Areni (Subota, 17 časova)

11

KK FMP SoccerBet se vraća na domaći teren. U izuzetno dobrom raspoloženju nakon trijumfa u Laktašima, Panteri će dočekati još jednog favorita – Cedevitu Olimpiju. Utakmice protiv Ljubljančana su tradicionalno veoma interesantne, atraktivne i neizvesne. Podsećamo da su se u protekloj sezoni FMP SoccerBet i Cedevita Olimpija sastali čak pet puta i gost u narednom meču je imao pobedu više, onu u majstorici plej-ofa koja se odigrala u Ljubljani.

Ulaz u FMP Arenu je potpuno besplatan, a iz tabora Pantera ne kriju da je podrška važna. Baš o tome govorio je i trener ekipe Nenad Stefanović:

’’Pre početka ovog mini-ciklusa od dve utakmice sa timovima koji su pretendenti za sam  vrh tabele, a to su Igokea i Cedevita, sigurno bismo bili zadovoljni sa jednom pobedom. U startu za nas je ovo bonus sa kojim možemo da napravimo veliki iskorak ako bismo pobedili. Dolaskom Prepeliča Cedevita je dobila novu dimenziju i sa njim su drugačiji tim, pogotovo u napadu. Sigurno nas očekuje teška i zahtevna utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti koncentraciju i pristup koji smo imali u Laktašima i uz podršku sa tribina odigrati najbolju moguću utakmicu. Samo tako možemo i doći do pobede, ali bez pritiska rezultata i potpuno rasterećeno jer smo u prethodnom kolu ostvarili pobedu’’, istakao je Stefanović.

Svoja očekivanja izneo je i mladi prvotimac KK FMP SoccerBet Balša Živanović:  

’’Nakon velike pobede protiv Igokee, čeka nas jedan izuzetno zahtevan meč protiv ekipe Cedevite Olimpije. Oni dolaze posle poraza u Evrokupu koji im je izvesno teško pao jer su imali dobru šansu za trijumf. Ulazimo u meč makismalno fokusirano i spremno, uz nadu da možemo da nastavimo pobednički niz’’, istakao je Živanović.