Crvena zvezda gostuje u FMP Areni (Ponedeljak, 18 časova)

11

Košarkaši FMP SoccerBet-a dočekaće u ponedeljak od 18 časova Evroligaša ekipu Crvene zvezde. Gost ulazi sa ulogom velikog favorita, ali i u specifičnom trenutku jer će novi trener narednog rivala Janis Sferopulos debitovati upravo u FMP Areni.

Panteri imaju svoju računicu. Svesni da nisu najbolje započeli sezonu, vredno rade kako bi napredovali iz utakmice u utakmice i dosegli željenu formu. Već u ponedeljak je prava prilika za novi iskorak i dobro izdanje protiv velikog favorita.

Svestan atipičnih okolnosti, trener Nenad Stefanović je izneo svoja očekivanja:

’’Čeka nas specifična utakmica protiv ekipe koja je promenila trenera i koja će svakako pokazati određenu reakciju. Nevezano za to reč je o evorligaškom timu i suvišno je pričati o njegovi kvalitetima. Mi se utakmici radujemo, izvanredna prilika za nas da napredujemo. Dobro smo trenirali, verujem u svoju ekipu i verujem da ćemo iz kolo u kolo podizati nivo igre’’, rekao je Stefanović.

Prvotimac Džordan Voker je takođe govorio o narednom rivalu, njegovoj snazi, ali i svojim očekivanjima:

’’Radujemo se utakmici sa Crvenom zvezdom. Radili smo vredno i želimo da pokažemo da napredujemo kao tim. Znamo snagu našeg protivnika i sigurno je da neće biti lako. Potpuno smo fokusirani na našu igru i želimo da napravimo iskorak u pravom pravcu u odnosu na prethodnu utakmicu’’, rekao je Voker.

Ulaz u FMP Arenu je besplatan, a za sve one koji nisu u mogućnosti da dođu na utakmicu televizijski prenos obezbeđuje Arena Sport.