FMP i SoccerBet – tim za velika dela!

11

KK FMP i kompanija SoccerBet potpisali su višegodišnju saradnju i od sada Klub će nastupati pod nazivom KK FMP SoccerBet.

U pitanju je ugovor koji će mnogo doprineti KK FMP da nastavlja da podiže lestvicu na polju organizacija, ali i takmičarske motive koji nadmašuju učešće u regionalnom i domaćem prvenstvu. Jedan od lidera na polju betinga na teritoriji Srbije, kompanija SoccerBet, prepoznala je sve urađeno na terenu, ali i van njega jer svakodnevno FMP postaje klub koji prati moderne tokove na polju organizacije sa mladim i uspešnim menadžmentom.

Uspeha je bilo mnogo, a put do njih zahtevao je mnogo energije menadžmenta, stručnog štaba i igrača. Podsetimo da su Panteri aktuelni vicešampion Srbije i učesnik plej-ofa ABA lige. Takođe, u sezoni 2022/2023 FMP SoccerBet zauzima treću poziciju na tabeli regionalnog takmičenja sa učinkom od 12 pobeda i samo pet poraza. Jedan od lidera na polju betinga na teritoriji Srbije prepoznao je sve urađeno i odlučio da pristupi timu koji pobeđuje i konstantno raste. FMP SoccerBet nastavlja istim putem, uz veliku podršku novog partnera. Menadžment kluba i stručni štab se ne zadovoljava svim uspesima koje ima iza sebe, želi više i u cilju ostvarivanja ambicija SoccerBet je pravi dodatak našem timu bez kog veliki snovi ne bi mogli da se  ostvare. To je tim za velika dela!