FMP Meridian gostuje Zadru (nedelja, 17č)

11

FMP Meridian ima pred sobom novo teško gostovanje ekipi Zadra. Panteri će se suočiti sa ekipom koja je poznata po tradicionalno nezgodnom domaćem terenu, a uz dobro poznate kadrovske probleme sigurno je da izazov neće biti lak.Meč u Zadru sledi tek tri dana nakon utakmice protiv Igokee u Laktašima gde je domaćin bio bolji. Panteri žele da poprave utisak i pokušaju da prekinu niz nešto lošijh rezultata.

“Nakon utakmice sa Igokeom gde naročito u drugom poluvremenu nismo pokazali neko odgovarajuće, a pre svega pravo lice ove ekipe, očekujem da u nedelju protiv Zadra kroz jedan adekvatan pristup i to prevashodno prema odbrani pokažemo odgovarajuću reakciju. Zadar je odličan tim koji vec duži vremenski period igra jako dobro. Na nama je da pokušamo da iskoristimo naše prednosti i probamo da prekinemo ovu neugodnu seriju poraza”, rekao je trener FMP Meridian Nenad Stefanović.

Prvotimac Pantera Nenad Nerandžić je govorio o značaju eventualne pobede:

“Čeka nas teško gostovanje protiv ekipe koja je u dobroj formi. Što se nas tiče posle četiri vezana poraza, eventualna pobeda bi nam dosta značila.Sigurno nam neće biti lako, ali verujem ako odgovorimo ekipi Zadra fizički i uđemo skoncentrisano imamo šanse”, rekao je Nerandžić.

Ponavljamo, utakmica je na programu u nedelju od 17 časova. Direktan prenos obezbede je na TV Arena sport.