FMP SoccerBet učesnik grupne faze Lige Šampiona!

11

KK FMP SoccerBet će u sezoni 2024/2025 biti učesnik grupne faze Lige Šampiona! Ova vest je jedna ogromna potvrda predanog i vrednog rada poslednjih godina kada je tim iz Železnika rastao na svim poljima prateći staze stare slave. Čvrsta saradnja sa krovnom organizacijom svetske i evropske košarke, kao i odlični sportski rezultati koji su se emitovali u poslednjim godinama sa dve srebrne medalje u Superligi Srbije i učešćem u dva plej-ofa ABA lige, gradili su put moderne istorije Kluba.

Treba pomenuti u prilog sjajne saradnje između FIBA Lige Šampiona i KK FMP SoccerBet i beogradski kvalifikacioni turnir za grupnu fazu koji je Klub organizovao, prema svim ocenama, na najvišem mogućem nivou 2021. godine. Iz ove perspektive možemo konstatovati da je to bio početak uspešne saradnje koja je sada kulminirala grupnom fazom Lige Šampiona.

Ovo je veliko priznanje za KK FMP koji iz godine u godinu korača stazama stare slave. Ne treba zaboraviti da je u prebogatoj istoriji pored četiri trofeja Nacionalnog kupa, dve ABA lige ima i polufinale ULEB Kupa 2007. godine. Evropski podvizi klubu nisu strani, a sada je vreme za novo poglavlje istorije na internacionalnom nivou.

Protivnike u grupnoj fazi FMP SoccerBet će saznati 26. juna u Kući košarke u Ženevi