Upcoming MatchFMP SoccerBet – Krka Novo Mesto/02/10/2023/FMP Arena
Upcoming MatchFMP SoccerBet – Krka Novo Mesto/02/10/2023/FMP Arena

Igramo za Luku! Vidimo se u FMP Areni!

11

KK FMP Meridian igra fantastičnu sezonu i ne zna za poraz kod kuće. To nije slučajno jer je ambijent u dvorani u Železniku uvek dodatna motivacija, a ono na šta smo kao klub posebno ponosni je da je FMP Arena mesto porodičnog okupljanja. Ambijent u dvorani je takav da ćete u povicima sa tribina, najsnažnijoj i najiskrenijoj podršci čuti dečiji glas. Veliki motiv, pokretač i podstrek za mladu ekipu Pantera.

Verovatno baš zbog toga u KK FMP Meridian postoji poseban osećaj prema deci i empatija prema onima kojima je potrebno pomoći. Nažalost, živimo u vremenima kada svakodnevne borbe i privatni problemi nadmašuju osećaj empatije i da neko ko je pored vas vodi značajno težu bitku od vaše. Baš takvu priču ima porodica Stajković i predivni dečak, veliki borac Luka.

Luki Stajkoviću je dijagnostikovan zloćudni tumor na mozgu koji agresivno napreduje i za njegovo lečenje u Srbiji i inostranstvu je potrebno čak 47 miliona dinara. Celokupna situacija je značajno gora, a priča teža ako imamo u vidu da je Luka protekle zime ostao bez oca koji je izgubio bitku sa korona virusom. Luka takođe ima i sestru, a suvišno je reći koliki je heroj njegova majka. Ona i Lukina tetka vode svakodnevnu borbu, onu pravu herojsku, u cilju da Luki obezbede zdrav i normalan život. U ovim redovima zaključićete da je naša pomoć neophodna.

KK FMP Meridian odlučio je da kompletan od prodaje ulaznica za utakmicu 17. kola regionalnog takmičenja u kojoj se sastaju naš klub i Crvena zvezda Meridianbet ide u ruke porodice Stajković za potrebe lečenja Luke. Cena ulaznice za utakmicu biće 300 dinara, a na ulaze će biti postavljene i kutije gde će svako u skladu sa mogućnostima moći da dodatno donira novac porodici. Luka nije sam, ima predivnu porodicu i prijatelje u Železniku i Sremčici. On je naš komšija, on je divno dete i njemu je potrebna pomoć.

Meč regionalnog takmičenja u kom će se sastati dva tima iz vrha tabele je velika atrakcija sam po sebi, ali borbe na terenu nisu one najveće. Osvrnimo se svi oko sebe, upoznajmo Luku jer smo mu potrebni. Izgovora nema. Kupite kartu, uživajte u dobroj košarci i pomozite Luki. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite dvoranu u Železniku, postoje i druge mogućnosti da pomognete.

SMS 1427 na 3030

Dinarski račun: 160-6000001511388-53

Devizni račun: 160-6000001512030-67

IBAN: RS35160600000151203067

SWIFT/BIC: DBDBRSBG