Panteri dočekuju Partizan (Subota, 21 čas)

11

KK FMP SoccerBet ima pred sobom težak izazov. U subotu od 21 čas dočekaće ekipu Partizana, aktuelnog šampiona ABA lige i jednog od favorita za najviši plasman u ABA ligi. Gosti dolaze silno motivisani jer možda i neočekivano imaju tri poraza u devet utakmica regionalnog takmičenja. Zbog te činjenice izazov je još veći.

Panteri nakon neprijatnog poraza u prošlom kolu žele da naprave iskorak i pokažu timski karakter. Rasterećeni u smislu rezultata, ali i silno motivisani, intenzivno se spremaju za utakmicu. O tome je govorio trener Nenad Stefanović:

’’Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Mi smo potpuno rasterećeni, želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou’’, rekao je Stefanović.


Jedan od najmlađih prvotimaca Ognjen Matović je takođe govorio o svojim očekivanjima:

’’Posle teškog poraza u prošlom kolu očekuje nas utakmica sa Partizanom. Znamo o kakvom protivniku je reč i kakav kvalitet poseduje. Potrudićemo se da pružimo što bolju partiju i pokažemo timski karakter u što boljem svetlu’’, rekao je Matović.