Panteri putuju u Laktaše po naplatu vrednog rada (subota, 18 časova)

11

KK FMP SoccerBet iza sebe ima turbulentan period koji je povezan i sa serijom veoma teških utakmica. Panteri dugo nisu bili na domaćem terenu, što je svakako otežavajuća okolnost, a naredni meč igraće takođe na gostujućem terenu u Laktašima. Rival je ekipa Igokee koja se možda i neočekivano ove sezone bori za opstanak.

Nema sumnje da ekipa iz Laktaša ima veliki kvalitet i ambiciju da prekinu seriju poraza. Izabranici Nenada Stefanovića sa druge strane gaje sličnu ambiciju u želji da osiguraju plej-of poziciju. FMP SoccerBet trenutno zauzima petu poziciju sa učinkom od 12 pobeda i osam poraza, a to je četiri pobede više od prve ekipe koja nije u zoni plej-ofa regionalnog takmičenja.

Uprkos određenim kadrovskim problemima, trener Stefanović ne traži alibi već jasno ističe da veruje u tim:

‘’Verujem u svoj tim, znam koliko truda i rada ulаžemo svi svaki dan i siguran sam da će nam se pre ili kasnije to vratiti. Želimo da izađemo iz nezgodne situacije u koju smo upali, iako to nije posledica same košarke. Idemo sa željom da pobedimo utakmicu. Znamo da je našem protivniku potrebna pobeda, ali potrebna je i nama da bismo što pre obezbedili poziciju u plej-ofu’’, rekao je Stefanović.

Svoja očekivanja izneo je i beskompromisni borac Ranko Simović koji je istakao jasnu ambiciju Pantera u narednoj utakmici:

’’Očekuje nas teško gostovanje, protiv dobrog protivnika koji ima istu želju kao i mi – povratak na pobednički kolosek. Radimo vredno, verujemo da će se to isplatiti i da ćemo se vratiti u formu koja nas je krasila tokom najvećeg dela sezone’’, rekao je Simović.

Utakmica je na programu u subotu u 18 časova. TV prenos iz ’’Sportske dvorane Laktaši’’ obezbeđuje TV Arena Sport.