Panteri traže povratak na pobednički kolosek u svojoj kući (Petak, 20 časova)

11

Košarkaši FMP SoccerBet iza sebe imaju seriju veoma teških utakmica, a takođe je prošlo više od mesec dana od kada su takmičarsku utakmicu igrali u svojoj kući. Vreme je za povratak u ’’FMP Arenu’’ gde će u petak dočekati ekipu Zadra, jedno od najprijatnijih iznenađenja u regionalnoj sezoni 2022/2023.

Izazov nije ni malo lak, ali FMP Arena je zona komfora za Nenada Stefanovića i njegove izabranike. Sam pogled na statstistiku kaže da Panteri u svojoj kući imaju učinak od osam pobeda i dva poraza. Vredan rad će se isplatiti pre ili kasnije, a cilj u petak je jasan – Odbrana domaćeg trena!

Ulaz u dvoranu je besplatan i KK FMP SoccerBet poziva sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu u velikom broju i pruže podršku Panterima na putu povratka na pobednički kolosek.

Nenad Stefanović:

’’Posle skoro mesec dana očekuje nas utakmica kod kuće. Pre svega bih iskoristio priliku da pozovem publiku da dođe u što većem broju s obzirom da je njihova pomoć neophodna. U petak igramo protiv jedne odlične ekipe, koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva. Pokazali su svoj kvalitet i u prethodna dva duela protiv Cedevite i Budućnosti. Očekuje nas težak meč, momci dobro rade i treniraju i verujemo da ćemo dobiti nagradu za sav trud koji ulažemo’’, rekao je Stefanović.

Marko Pavićević:

“Posle nekog vremena se vraćamo na domaći teren. Na nama je da damo sve od sebe da ga odbranimo i prekinemo niz poraza”, rekao je Pavićević.