SC Derbi gostuje u FMP Areni (nedelja 17 časova)

11

KK FMP SoccerBet se vraća na domaći teren. Posle teškog poraza u Čačku motivacija u redovima Pantera je na najvišem nivou. Za dobar rezultat biće potrebna i podrška publike. Ulaz u FMP Arenu je besplatan, a početak utakmice zakazan za 17 časova.

O narednom rivalu, ali i o stanju u ekipi govorio je trener Nenad Stefanović:

’’Na prvom mestu cilj nam je da se ne ponove neke stvari koje su se dogodile na utakmici u Čačku. Najviše smo radili na tim stvarima, momci su tokom čitave nedelje odlično trenirali i verujem da će pokazati reakciju na utakmici. Igramo protiv izvanredne ekipe koja je svoj kvalitet demonstrirala osvajanjem Superkupa ABA lige gde su i nas nadigrali. Mi sada razmišljamo o sebi, želimo da ostavimo srce na terenu i damo sve od sebe za pobedu’’, istakao je Stefanović.

Mladi prvotimac Nikola Šaranović je takođe govorio o narednoj utakmici i pozvao publiku da dođe u što većem broju:

’’Nakon loše utakmice u Čačku želimo da prekinemo niz od dva poraza i pokažemo reakciju. Dobro smo trenirali i želimo da se vratimo na pobednički kolosek. SC Derbi je dobra, uigrana ekipa i samo kocentrisanom igrom, pre svega u odbrani, možemo sačuvati domaći teren. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i da nam pomognu za sutrašnju utakmicu’’, istakao je Šaranović.